ÇETİNEL'DEN DOĞAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
İlk olarak Yeşil Nizip Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bülent Çetinel ve Nizip Gazeteciler Cemiyet Başkanı Veysel Karayılan ve yönetimini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Doğan, daha sonra , Nizip Tercüman Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yaşar Polat, Nizip Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Kılıç, ve yönetm kurulu üyeleri ve Nizip Eğlence Kurucusu Hüseyin Çınar ve ekibiyle bir araya geldi.
Makamında konuk ettiği her bir basın mensubuyla yakından ilgilenen ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Doğan, Gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaptı.
Nizip için büyük hayallerinin olduğunu ve gerçeğe dönüştürmek için kolları sıvadıklarını belirten Doğan, Bizim önceliğimizde vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu var onlar için buradayız. Bu sebeple yapacağımız çalışmalarda her kesimden olduğu gibi gazeteci arkadaşlarımızın da katkılarını bekliyorum çünkü bizim göremediklerimizi ve duyamadıklarımızı onlar görüyor onlar duyuyor işte bunun için sen ben yok biz varız diyerek çıkmış olduğumuz bu yolda hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerleyecek ve en güzel hizmetleri değerli halkımız ile buluşturacağız’’ dedi.